figuranten gezocht

Voor onze komende filmdagen binnen het thema ‘liefde kiezen’ op zaterdag 19 en zondag 20 augustus in Rotterdam centrum zijn we nog op zoek naar gezellige gezichten! Zie jij jezelf al shinen in een van de onderstaande video’s? Mail ons dan via info@missmengelmoes.nl voor meer info en aanmelden.

 

GEZOCHT: DIVERSE STELLEN

Zaterdag 19 augustus (11:00 – 13:00 uur) schieten we een video waarin diverse koppels in gesprek gaan over de verschillende culturen, tradities en gewoontes die zij in hun relatie hebben samengebracht. Wat vind jij belangrijk in een partner? Speelt cultuur / religie daar een rol bij? Wat vinden familie en vrienden van je partner met andere achtergrond?


GEZOCHT: VADERS & MOEDERS

Zondag 20 augustus (11:00 – 13:00 uur) nemen we een video op waarin ouders in gesprek gaan over de (toekomstige) partnerkeuze van hun kind(eren). Wat zijn de voorkeuren van jou als ouder en wat zijn hiervoor je motieven / redenen?

Ps. Je hoeft niet als stel te komen! Je kunt je als vader / moeder alleen opgeven.


GEZOCHT: GEZELLIGE SINGLES

Zondag 20 augustus (13:30 – 15:30 uur) maken we een video met singles aan het woord! Wat vind jij belangrijk in een partner? Speelt cultuur / religie daar een rol bij? Wat vinden familie en vrienden van eventuele partner met andere achtergrond?

MELD JE HIER AAN!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *