5 zonnige filmdagen, 2 geweldig bekwame (en hilarische) filmmakers, 2 creatieve sparsessies, 3 uur zoeken naar een mooi en bijpassend liedje, 9 actrices en 1 acteur in de dop, 1 paard en 13 willekeurige Rotterdammers waren er voor nodig om tot dit inspiratiefilmpje te komen. De reis er naartoe was net zo leuk en mooi als het resultaat. Maar ondanks ons eigen enthousiasme, bleef het toch spannend hoe de grote, soms boze buitenwereld het zou ontvangen.

Opnames filmpje

Drie minuten nadat ik het filmpje op youtube plaatste, belde mijn moeder. Nog voordat ze iets kon zeggen, zei ik panisch, “shit! Heb je nog een foutje ontdekt in het filmpje?” Het was even stil aan de telefoon en toen zei ze, “er is helemaal niets mis met het filmpje. Ik vind het juist zo mooi, dat ik er bijna een beetje van moest huilen!” Alle zorgen vielen gelijk van m’n schouders. Wat maakt het verder nog uit wat de rest ervan vindt, mijn moeder moest bijna een beetje huilen!

Foto's opnames deel 2

Gelukkig hoef ik het heen en weer gebel en gemail met het filmteam niet lang te missen, want de opnames van onze eerste gezamenlijke activiteit beginnen morgen al bij de Gay Pride Rotterdam.

Als je het inspiratiefilmpje nog niet hebt bekeken, bekijk hem dan nu snel! Als je hem al wel hebt gezien, bekijk hem dan gerust nog zo’n vier a vijf keer!

3 antwoorden
 1. Shirley
  Shirley zegt:

  Het is een prachtig filmpje geworden! Een duidelijke boodschap op een leuke en speelse wijze vastgelegd. Muziek, scenes en tekst klopt helemaal! Mag je super trots op zijn! X

  Beantwoorden
 2. Oma van Galen
  Oma van Galen zegt:

  Ik heb miss Mengelmoes naar Amerika en Nieuw-Zeeland gestuurd, wie weet hoe men daar reageert. Ik vind het heel leuk wat jullie doen, het nadeel is dat ik familie ben dus altijd ……………….. Aan jullie in te vullen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *