De Echte Man

Wat is een “echte” man? Is hij de kostwinner? Is hij gespierd? En betaalt hij altijd bij de eerste date? Mannen met een mening gaan erover in gesprek!

De video (4/4) is onderdeel van de reeks binnen het project ‘”Echte” Mannen’, waarin aandacht besteed wordt aan de positie van de man van nu.

 

1 antwoord
 1. Priya
  Priya zegt:

  Als ik uitga zie ik altijd buitenlandse mannen (Hindostaanse, Afrikaanse, Creoolse, Turkse, Marokaanse) daten met witte vrouwen en daar hun portemonnee voor opentrekken, maar ik zie nooit witte mannen met Hindostaanse of andere buitenlandse vrouwen terwijl dat ook leuke vrouwen zijn. Hoe komt het dat de witte vrouw steeds aanbeden wordt en dat overige vrouwen over het hoofd worden gezien?
  In de stad en op de universiteit zei ik buitenlandse mannen omgaan met witte vrouwen maar ik zie nooit witte mannen met een gemengde vrouwengroep. Waarom niet?
  Ik zie altijd hoogopgeleide gekleurde mannen met witte vrouwen trouwen – die vaak niet eens dezelfde opleiding hebben – maar ik zie nooit hoogopgeleide, witte en succesvolle mannen met een gekleurde vrouw. Waarom niet?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *