Bingo

Je kunt rustig zeggen dat ik een spelletjesfreak ben. Vooral spellen waarbij je kan lachen of plots bloedfanatiek wordt, zoals Hints, Weerwolven, Yahtzee of Het Britt & Navin spel vind ik leuk. Dat laatste spel hebben mijn vriend en ik naar onszelf vernoemd, omdat we daarin zo uitzonderlijk goed zijn (verder zijn we best bescheiden;-)). In onze kringen staat het inmiddels echt bekend als Het Britt & Navin spel en ik ben zelfs vergeten wat de officiële naam ook alweer was.

Maar goed, eigenlijk wil ik het even over Bingo hebben. In wezen best een saai spel, dat puur om geluk en weg-werp-cadeautjes draait. Maar als je de vakjes invult met (gedane) acties, en de winst de titel Miss Mengelmoes Master is, dan wordt het wel een stuk leuker!

Heb jij bingo in de Miss Mengelmoes Bingo? En zo ja, welke rij(en)?

Miss Mengelmoes Bingo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *