Het begon met de baraat: de aankomst van N. (de dulha) met zijn familie. Mijn vader en zijn vader groetten elkaar.

fusion wedding 1

Daarna vond de dulha parche plaats, oftewel het welkom heten van de bruidegom. Hier zie je mijn zus, die een deegballetje noord, oost, zuid en west gooide. Mijn moeder, oma, nichtjes en tantes hebben ook meegedaan aan de dulha parche.

fusion wedding 2

Mijn oom, zwager en neven droegen de doek waaronder ik opkwam. Ik had N. niet gezien terwijl ik voorbij liep, dus zag hem pas voor het eerst als een ware prins in de maroh.

fusion wedding 3

We hadden zo’n geluk met het weer! Tijdens de ceremonie in de maroh zijn vooral mijn ouders, die vol in de zon zaten, goed bruin geworden. Als je mijn eerdere blog over mijn zoektocht naar een lehenga hebt gelezen, weet je dat ik nog niet zo weg was van veel steentjes en bewerkingen. Maar dat went dus! Want uiteindelijk had ik toch best een bling bling outfit uitgekozen.

fusion wedding 4

N. en ik werden met een stuk stof aan elkaar vastgemaakt, om onze verbinding aan te tonen voordat we zeven maal rond het vuur liepen.

fusion wedding 5

fusion wedding 6

En toen was het tijd voor part II. Op het nummer ‘She’ van Charles Aznavour kwam ik aan de arm van mijn vader op. Als je mijn blog over de keuzestress over mijn witte trouwjurk hebt gelezen, dan zie je nu dus dat mijn keuze is gevallen op de stijlvolle ‘Pretty Woman’ jurk! N. was van een Indiase prins in een westerse prins veranderd.

fusion wedding 7

Heel Amerikaans hadden we ons omringd door 12 bruidsjongens en –meisjes. Mijn moeder trouwde ons en dat was heel leuk, mooi en soms ook hilarisch.

fusion wedding 8

Sari’s en lange jurken door elkaar. Een zaal vol liefde!

fusion wedding 9

En onze nichtjes zijn vriendinnetjes rijker.

fusion wedding 10

Ook de optredens waren gemengd! Mijn vader en zus zongen ‘Pretty Woman’ en….

fusion wedding 11

…mijn schoonzussen en zwagers maakten indruk op ons en de gasten met een ware Bollywood dans.

fusion wedding 12

Zucht. Ik wil die dag nog een keer meemaken. Sterker nog, ik ga zo aan N. vragen of we over 5 jaar weer zo’n feest kunnen geven!

De foto’s zijn gemaakt door Fotografie Steef Utama

6 antwoorden
 1. Priya
  Priya zegt:

  Hallo Britt,

  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat een prachtige foto’s !
  Ik hoop dat jullie hebben genoten van jullie huwelijksreis. We wensen jullie heel veel geluk en plezier samen.
  De blog over de henna is heel mooi geworden, dankjewel.

  Heel veel liefs Priya Saktoe (PriyaMehndi)

  Beantwoorden
  • Britt
   Britt zegt:

   Hoi lieve Priya,

   Dankjewel, het was een geweldige dag en de huwelijksreis was ook heerlijk! En jij bedankt voor de mooie mehndi, ik was er erg blij mee en mijn man vond het ook heel mooi. Voor een volgende keer, dan weet ik je te vinden!

   Liefs Britt

   Beantwoorden
  • Trixie
   Trixie zegt:

   I was balcailsy wanting to know if you ever thought of adjusting the page layout of your blog? It is well written; I really like what youve got to say. But maybe you could create a a bit more in the way of written content so people might connect with it better. Youve got an awful lot of wording for only having one or two pictures. Maybe you can space it out better?

   Beantwoorden
   • Britt
    Britt zegt:

    Hi Trixie! At the moment we’re focussing on making video’s. If we start blogging again, the blogs will be shorter indeed. Thanks for your comment!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *